Ik ben Ester 
Ik woon met heel veel plezier met mijn man en kinderen in Nijmegen Lent, vlakbij de dijk.
In 2002 fietste ik vanuit een impuls de stad uit, naar deze plek. Plotseling werd ik heel euforisch bij het zien van de Waal en haar omgeving. Hier zag ik mezelf gaan wonen met mijn gezin. Er bleek een nieuwbouwproject te starten. We schreven ons in en we werden ingeloot!
Toen drong het tot mij door; Ik nam mijn innerlijke ingevingen altijd al serieus en vertrouwde daar volledig op. Het waren de richtingaanwijzers in mijn leven. Ik heb nooit spijt gehad van keuzes, ook al leken mij die niet daar te brengen, waar ik wezen wilde. Achteraf zag ik altijd dat het ergens goed voor was geweest. We kunnen onze weg niet met ons verstand doorgronden, maar wel vertrouwen op wat ons hart ons ingeeft.


Na de geboorte van mijn eerste kind in 2004, ben ik dit vertrouwen even volledig kwijt geweest. Ik werd terug geworpen op mijn kleine 'ik', die niet wist hoe ik liefde moest geven. De praktische wegen had ik heel goed leren kennen als kind. Maar er waren heel weinig uitingen van liefde in de vorm van knuffels en bevestigende woorden.  
Ik wist dat ik deze pijn moest aankijken en doorvoelen om het vertrouwen weer terug te vinden. Dit deed ik via  trainingen en  opleidingen. Ik zag dat het wandelen in de natuur en het doen van yoga, mij ondersteunde tijdens alle processen. Er kwam stilte en rust in mijn lijf, waardoor de overschreeuwende gedachtes van hoe het moest en hoorde konden verstillen. Maar ik wilde het ook begrijpen, snappen en ervaren op mijn eigen tempo. Ik leerde dat ik nog veel oordelen en beperkende gedachtes over mezelf in de weg had zitten en kon deze beetje bij beetje loslaten.
Langzaam kreeg ik mijn zicht en vertrouwen in mezelf en wat mijn hart me ingaf weer terug en ben in liefdevolle verbinding gekomen met mijn man en kinderen. We zijn vurige types, die elkaar veel kunnen leren, door de confrontaties niet uit de weg te gaan. Maar altijd te weten, dat het om de liefde gaat, die ons wat wil leren. We lachen steeds vaker om onszelf en onze rare gedachtes en  patronen, waar we zo gemakkelijk inschieten. Alles wat er zich in je relaties afspeelt raakt de pijn in jezelf en is juist heel leerzaam om te gaan zien, dat we alleen maar onszelf in de weg zitten. 

Je leert alles in je leven pas als je het zelf ervaart. Het leven geeft je richtingaanwijzers als je daar maar naar wilt en durft te kijken. Zo weet ik dat "A Course In Miracles" in 2017 op mijn pad kwam, omdat ik daar op dat moment voor open stond en het voor mij het antwoord had waar ik naar op zoek was.
Ik praktiseer sindsdien de lessen van dit spirituele pad, waardoor ik mezelf steeds verder bevrijd van mijn oordelen over mezelf. Er staat ons werkelijk niks anders in de weg, dan ons ego, om volledig vanuit liefde te leven met onszelf en alles en iedereen om ons heen.

Ik heb eind 2019 de NLP practitioner afgerond en ben in 2020 voor mezelf begonnen als coach naast mijn vaste baan in de radiotherapie. Sinds mei 2021 ben ik ook gecerticifeerd NLP master practitioner. 

Eind 2021 kwam FEEM magazine op mijn pad.
Waar FEEM voor staat, sluit naadloos aan op waar ik nu ben in mijn leven. Ik neem regelmatig deel aan en begeleid zelf ook maandelijks een magische 'circle' met andere ondernemers, die aangesloten zijn bij FEEM. Daar gaat het altijd over ruimte maken, gedachtes onderzoeken en het ontdekken van wat op dat moment het hartsverlangen is, wat schuil gaat achter de gedachtes van het ego. Er komt vrijwel altijd een inzicht naar boven, waar iedere deelnemer op dat moment veel aan heeft. Diegenen die op dat moment deelnemen aan de circle, zijn daar niet voor niets. 

Je kunt mij ook vinden als samenwerkende coach op de site van Kernzaken. Kernzaken


"De wet van de vrijheid is de weg van de liefde.       
Heb lief en doe wat je wilt."

- Aurelius Augustinus-