Ik ben Ester 
Ik woon met veel plezier met mijn man en kinderen in Nijmegen Lent, vlakbij de dijk.
In 2002 fietste ik vanuit een impuls de stad uit, naar deze plek. Plotseling werd ik heel euforisch bij het zien van de Waal en haar omgeving. Hier zag ik mezelf gaan wonen met mijn gezin. Er bleek een nieuwbouwproject te starten. We schreven ons in en we werden ingeloot!
Toen drong het tot mij door; Ik nam mijn innerlijke ingevingen altijd al serieus en vertrouwde daar volledig op. Het waren de richtingaanwijzers in mijn leven. Ik heb nooit spijt gehad van keuzes, ook al leken mij die niet daar te brengen, waar ik wezen wilde. Achteraf zag ik altijd dat het ergens goed voor was geweest. We kunnen onze weg niet met ons verstand doorgronden, maar wel vertrouwen op wat ons hart ons ingeeft.


Na de geboorte van mijn eerste kind in 2004, zat mijn hoofd mij plotseling enorm in de weg. Ik raakte direct gedeprimeerd en  voelde de urgentie om hier mee aan de slag te gaan. Dit deed ik via  verschillende trainingen en  opleidingen. Daarnaast ervaarde ik dat het wandelen in de natuur en het doen van yoga, mij ondersteunde tijdens alle processen. Er kwam weer stilte en rust in mijn lijf, waardoor de overschreeuwende gedachtes van hoe het moest en hoorde konden verstillen. Ik hoorde mijn hart weer fluisteren, wat mij mijn vreugde en vertrouwen terug gaf. Mijn hoofd is een belangrijke raadgever, maar mag niet aan het stuur zitten. 

Ik ben een voeler, denker, verbinder en word intuitief gedreven om mensen te zeggen, wat ze misschien niet willen horen. Ik wil ze uitnodigen uit hun comfort zone te stappen en ze laten zien, dat het leven dan alleen maar mooier kan worden.  

 

 

  


 

 


"De wet van de vrijheid is de weg van de liefde.       
Heb lief en doe wat je wilt."

- Aurelius Augustinus-