Find Your Freedom Retreat

Ik nodig je uit om op reis te gaan in jezelf, even uit je dagelijkse leven te stappen en stil te staan op jouw pad. Om je hart te laten spreken en er weer naar te luisteren.
Bij de ‘Find your Freedom’ retreat zorg ik voor de ideale setting om jezelf te ‘ont’moeten op het pad van jouw verlangen. Een stroomversnelling in je bewustwording te ervaren, waardoor jouw innerlijk leiderschap en vrijheid kan groeien.

Wanneer
Vrijdag 31 maart 18.30 uur t/m zondag 2 april 16.00 uur. 

Kosten  € 665,00 incl. BTW
Je hebt een eigen kamer en deelt het sanitair met max. 3 anderen. Je krijgt 2x luxe ontbijt, 2x lunch en 2x diner.
De keuken is vegetarisch en de gerechten worden met veel aandacht en zorg bereid en opgediend.
Je kunt onbeperkt thee en koffie drinken en ook overheerlijke cappuccino’s maken.

Er zijn maximaal 5 deelnemers, wat fysieke ruimte geeft op de plekken waar we zijn en er is voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding door mij.
De Hoorneboeg vraagt parkeerkosten (5,00 euro per dag). Dit is niet in de prijs inbegrepen. 

 

Voor wie
Verlang jij naar liefdevolle tijd voor jezelf? Wil je je lichaam meer ervaren, je hart ophalen en heeft je hoofd wel even vakantie verdient?
Dan ben je bij Find your Freedom aan het juiste adres!
Een weekend lang genieten van geweldige natuur om je heen, heerlijk eten, afwisseling van rust en bewegen. Daarnaast het ontmoeten van anderen. Je leert veel van de anderen, die net als jij, hun leven vanuit hun innerlijk verlangen willen gaan leiden. 

 

Locatie
De retreat vindt plaats op De Hoorneboeg | Buitenplaats voor Inspiratie. Een prachtige locatie aan de rand van de Hilversumse heide, midden in het Goois Natuurreservaat.
Op het landgoed hebben we onze eigen plek in de Villa; de begane grond staat helemaal tot onze beschikking. Hier vinden alle gezamenlijke onderdelen plaats en hebben we een fijne huiskamer met een haard. Je overnacht met de andere deelnemers in het heihuis, een heerlijk groot, warm en modern ingericht huis. Er is voldoende plek om jezelf even terug te trekken. 
Meer informatie vind je op: 
www.dehoorneboeg.nl

 

Wat gaan we allemaal doen?

Stilte wandeling
De Hoorneboeg is omgeven door een oeroud bos, afgewisseld met heide, waarin 's ochtends alles nog stil is en langzaam ontwaakt. Zo kun jij in deze rust ervaren, wat dat met je doet en wat er bij jou wil ontwaken. Wandelen is ontzettend goed om te onthaasten, stil te staan bij jezelf, uit je hoofd en in je lijf te komen.

Zonnegroet (yoga)
De Zonnegroet is een activerende vorm van yoga waarbij de houdingen elkaar opvolgen in de flow van de ademhaling. Je staat stil bij hoe je lijf voelt en je stretcht op de spanningen die daar zijn. Door deze stretch, stretch je tegelijk je mind en wordt je je bewuster van jezelf in het moment. Concentratie op de ademhaling helpt om je naar binnen te brengen met je aandacht. 

Meditatie
Om van hoofd naar hart te zakken, waarna we zullen gaan tekenen en schrijven.

Intuitief tekenen
Dit onderdeel zorgt bij de meeste mensen voor wat weerstand, want we hebben vaak het idee ontwikkeld, dat we niet kunnen tekenen. Neem van mij aan, dit wordt een andere ervaring....werkelijke creativiteit stroomt door er juist geen norm aan te stellen. Dat is voor de meesten van ons even wennen. Je houdt er een take home message aan over, waar je nog vaker op terug kunt kijken.

Meditatief schrijven
Vanuit een geleide meditatie neem ik je mee in een schrijfoefening, die je helpt  om antwoorden vanuit je hart op te laten komen. Verrassend wat er dan allemaal naar boven borrelen mag!

Dans je vrij!
Voor mij is dans vanaf kinds af aan een vorm van expressie van eigenheid en vrijheid. Ik word er blij van, ongeacht, hoe het er uit ziet. Ik danste bij jazzballet nooit goed in de maat en toch weerhield het mij niet te blijven dansen. Ik vind dat je uit de maat mag bewegen, je mag je eigen liedje zingen. Dansen is heel gezond voor lijf en geest, helemaal als je jezelf toestaat je eigen ritme te bepalen en vrij mag stromen op de muziek.  


Mijn uitnodiging aan jou
Iedereen ervaart in meer of mindere mate drempels om je vrij te uiten of vanuit jouw interne waarden, jouw keuzes te maken. Ik nodig je uit om hiernaar te kijken in een kleine en veilige setting. Het delen van je eigen verhaal en het horen van andermans verhalen helpt ook. Veel meer dan je van te voren kunt vermoeden. Je wordt uitgenodigd te gaan stromen, vanuit jouw hart. Onze ratio krijgt vaak een te grote stem en overschreeuwt het fluisteren van ons hart. Ik wil je in deze retreat meerdere ervaringen laten opdoen om je hier meer bewust van te laten worden. Hoe kun jij de taal van je hart beter leren verstaan en blijven horen?  

Een op een
Ik ben er tussendoor voor een op een momenten. We kunnen een stukje wandelen of neerstrijken op een van de vele mooie plekjes op het landgoed, om in te zoomen op een persoonlijk vraagstuk van jou. 

Wil je meer weten?  Neem dan contact met mij op, zie contact

Een paar recensies:

"Ik nam deel aan de Find Your Freedom retraite in de Hoorneboeg om de rust in mezelf te vinden. Het was de eerste keer dat ik een retraite deed en ik en wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar ik vond dit een ontzettend fijne ervaring. De retraite bracht mij persoonlijke verdieping, bevestiging van waar ik sta en hoe ik mijn eigen pad verder kan bewandelen. Ik zou het iedereen aanraden om deze tijd voor zichzelf te nemen, te ontladen om na dit weekend opgeladen weer verder te kunnen!"

“Ik ging echt zalig naar huis van het weekend. Ik voelde me oprecht een soort verlicht.
Nieuwe inzichten zijn aangestipt waar ik weer mee verder kan op mijn pad.
”